goedkoop parkeren schiphol
4.2/5 - (6 votes)

Het vliegveld van Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland én de tweede grootste van Europa. Jaarlijks reizen er meer dan 65 miljoen mensen via de luchthaven van Amsterdam. Het is dan ook geen verrassing dat er heel wat mensen zoeken naar een parking nabij Schiphol. In deze blog vind je meer informatie over parkeren dichtbij Amsterdam Airport.

Lang parkeren in Schiphol

Er zijn tal van mogelijkheden om goedkoop te parkeren in de nabije omgeving van Schiphol. Er zijn heel wat parkeeraanbieders in de buurt van de luchthaven waar je je auto lang kan parkeren. Elk parkeerterrein is volledig beveiligd. Daarnaast kan je ook nog kiezen tussen verschillende vormen van parkeren en bieden tal van uitbaters ook een luchthavenshuttle aan. Hieronder vind je een lijst met alle parkings en parkeertarieven nabij Schiphol: 

parkeerplaats Schiphol reserveren

24/7 Parkeren Service Schiphol

Bij 24/7 Parkeren Service parkeer je je auto aan de scherpste prijzen. Naast goedkoop, parkeer je hier ook veilig. De uitbaters hebben hiervoor tal van veiligheidsmaatregelen genomen zoals de 24 uur aanwezigheid van het personeel, bewakingscamera’s en een omheining die het terrein volledig afsluit. Daarnaast kan je ook kiezen om je auto binnen of buiten te parkeren. 

Om naar het vliegveld van Schiphol te gaan, kan je gebruikmaken van de gratis shuttle die 24/7 Parkeren Service aanbiedt. De rit naar de luchthaven duurt slechts 10 minuutjes en als extra kan je je auto laten wassen tijdens je vakantie. 

Wanneer je je auto buiten parkeert, betaal je €32,50/week
Voor het overdekt parkeren, betaal je €42,95/week

Adres: Middenweg 29A, 1432 DE, Aalsmeer 
Openingsuren: doorlopend geopend 


Budget Valet

Bij Budget Valet kan je je auto parkeren op Schiphol zonder te veel te betalen. De uitbaters bieden een comfortabele valet service aan waarbij je wagen voor jou wordt geparkeerd en je sleutels veilig worden bewaard. Daarnaast is het parkeerterrein ook volledig beveiligd met camera’s, beveiligingspersoneel en een omheining. 

Budget Valet biedt ook een transfer van en naar Amsterdam Airport aan. Deze rit duurt slechts 10 minuten. Tijdens je vakantie kan je er ook voor kiezen om je auto te laten schoonmaken. 

Voor deze manier van comfortabel parkeren nabij de luchthaven van Amsterdam, betaal je €56,99/week

Adres: Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol 
Openingsuren: doorlopend geopend 

parkeren luchthaven amsterdam

Comfort Parking

Je auto veilig en lang parkeren bij Schiphol kan bij Comfort Parking. Het parkeerterrein is volledig beveiligd door onder andere het beveiligingspersoneel, camera’s en een omheining die de parking volledig afsluit. Daarnaast is je auto ook verzekerd tegen eventuele schade.

Bij Comfort Parking kan je kiezen tussen shuttle en valet parkeren. Dat kan zowel binnen als buiten. Als je kiest voor de valet service, rijd je zelf naar de luchthaven van Schiphol en geef je je autosleutels af aan één van de medewerkers. Hij/zij parkeert je auto dan op het parkeerterrein van Comfort Parking. Bij het shuttle parkeren, word je van en naar de luchthaven gebracht. De transfer duurt zo’n 5 minuten. Naast deze diensten, kan je ook gebruikmaken van de autowasservice. 

Voor het shuttle parkeren op een buitenparking, betaal je €60,00/week
Shuttle parkeren in de overdekte parking, kost je €70,00/week
Kies je voor de valet service met een parkeerplaats buiten, betaal je €85,00/week
De valet service met een plek in de overdekte parking, kost je €95,00/week

Adres: Tupolevlaan 89, 1119 PA, Schiphol-Rijk 
Openingsuren: doorlopend geopend 


Drive-Up Services

Op zoek naar goedkope parking bij de luchthaven van Amsterdam? Dan ben jij bij Drive-Up Services aan het juiste adres. Daarnaast parkeer je je wagen op een volledig bewaakt terrein met onder andere camera’s en beveiligingspersoneel. 

Het parkeerterrein van Drive-Up Services bevindt zich slechts op 4 minuten van Schiphol Airport. Een shuttlebus brengt je van het parkeerterrein naar de luchthaven. Naast de transferservice, kan je ook gebruikmaken van extra diensten zoals een wasbeurt van je wagen. 

Je parkeerplaats reserveren op Schiphol, kan hier voor €32,99/week

Adres: Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg 
Openingsuren: doorlopend geopend 

parking luchthaven amsterdam

Flight Parking

Bij Flight Parking maak je gebruik van het valet parkeren bij de luchthaven van Amsterdam. Je kan hier kiezen om je auto binnen of buiten te laten parkeren. Beide locaties zijn 100% beveiligd door camerabewaking en de constante aanwezigheid van het personeel. 

Auto’s in alle maten en lengtes zijn welkom bij Flight Parking. Daarnaast kan je gebruikmaken van de autowasservice wanneer je geniet van je vakantie. Zo is je wagen proper bij je terugkomst. Aangezien je gebruikmaakt van een valetservice, biedt de uitbater geen transfer naar de luchthaven aan. 

Voor het valet parkeren op de buitenparking, betaal je €54,95/week
De valet service met een parkeerplaats binnen, kost je €63,99/week

Adres: Plesmanlaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp 
Openingsuren: doorlopend geopend 


Move On Parking

Lang parkeren bij Schiphol, kan voordelig bij Move On Parking. Je wagen wordt op een goed beveiligd buitenterrein geparkeerd. Het personeel is 24/24 aanwezig om de veiligheid van je auto te garanderen. Daarnaast is er ook camerabewaking en mag je je autosleutels met je meenemen. 

Move On Parking bevindt zich op 9 minuten van Amsterdam Airport. Je kan op elk moment van de dag gebruikmaken van de shuttle naar de luchthaven. 

Voor één week betaal je €33,45 voor deze parking nabij de luchthaven van Amsterdam. 

Adres: Fokkerweg 163, 1438 BG, Oude Meer 
Openingsuren: doorlopend geopend 

parkeren Amsterdam airport

P5 Airport Parking Amsterdam

P5 Airport Parking is één van de grootste parkings op Schiphol. Deze aanbieder scoort praktisch op elk vlak goede punten. De uitbaters hebben heel wat veiligheidsmaatregelen getroffen om je auto in een veilige omgeving te parkeren. Zo is er 24/24 personeel aanwezig, worden de terrein bewaakt door camera’s en is je wagen verzekerd tegen eventuele schade. 

Je kan bij P5 Airport Parking ook kiezen tussen shuttle of valet parkeren. Wanneer je kiest voor shuttle parkeren, krijg je een plaats op de buitenparking en word je op 4 minuten naar de luchthaven gebracht met de shuttle. Bij valet parkeren kan je kiezen om je wagen binnen of buiten te laten parkeren. 

Voor het shuttle parkeren, betaal je €55,00/week
Valet parkeren op de buitenparking, kost je €85,00/week
Een plaats op de binnenparking met valet parkeren, kost €100,00/week. 

Adres: Kruisweg 415, 1437 CJ, Rozenburg 
Openingsuren: doorlopend geopend 


Parking4Schiphol

Parking4Schiphol bestaat uit een binnen- en buitenparkeerterrein. Beide terreinen zijn volledig beveiligd met onder andere camera’s en een omheining. Daarnaast is er ook voertuiginspectie en is er de hele dag door personeel aanwezig. 

De uitbaters bieden je wagen niet alleen een veilige plek, maar ze bieden ook extra diensten aan zoals een wasbeurt en een shuttledienst voor max. 5 personen naar Amsterdam Airport. Deze rit duurt zo’n 11-tal minuten. Reizen er kleine kinderen mee? Vergeet dan zeker niet om ook kinderzitjes aan te vragen. 

Je betaalt €33,50/week voor een parkeerplek bij Parking4Schiphol 

Adres: Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen 
Openingsuren: doorlopend geopend 

parkeertarieven Schiphol

ParkingPoint

Bij ParkingPoint laat je je wagen achter in ervaren en betrouwbare handen. De uitbaters zorgen er ook voor dat je auto tijdens je vakantie veilig geparkeerd staat. Zo hebben ze bewakingscamera’s en een omheining geplaatst om het parkeerterrein te beveiligen.

Je kan bij ParkingPoint kiezen tussen shuttle en valet parkeren. Bij het shuttle parkeren brengt een busje je in een kwartier naar de luchthaven van Amsterdam. Als je kiest voor het valet parkeren, kan je ervoor kiezen om je auto binnen of buiten te laten parkeren. Je kan daarnaast ook nog kiezen voor extra diensten als een wasbeurt voor je wagen. 

Shuttle parkeren bij ParkingPoint, kost je €58,99/week
Een parkeerplaats buiten via de valet service, kost je €75,00/week
Voor de valet service met een plek op de binnenparking, kost €90,00/week

Adres: Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg 
Openingsuren: doorlopend geopend 


Schiphol Combi-Valet

De uitbaters van Schiphol Combi-Valet bieden je een unieke en ideale mix tussen shuttle en valet parkeren aan. Bij je aankomst parkeer je je auto binnen of buiten op het terrein en wanneer je terugkomt van vakantie, staat je auto klaar aan de luchthaven van Amsterdam. 

Naast deze uitstekende service, staat je auto natuurlijk ook veilig geparkeerd bij Schiphol Combi-Valet. Je wagen is tijdens je vakantie verzekerd tegen eventuele schade en de camera’s en het personeel zorgen ervoor dat je auto niets overkomt. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van de autowasservice en een elektrisch oplaadpunt. 

Je betaalt €84,00/week voor een parkeerplaats op de buitenparking. 
Voor de binnenparking, betaal je €103,95/week

Adres: Middenweg 11, 1432 DE, Aalsmeer 
Openingsuren: doorlopend geopend 

auto parkeren schiphol

ShuttleParkerenSchiphol

Je auto veilig en kort parkeren bij Schiphol, kan perfect bij ShuttleParkerenSchiphol. Het parkeerterrein wordt bewaakt door camera’s en een omheining die de parking afsluit. Het personeel is daarnaast dag en nacht aanwezig en je mag je autosleutels met je meenemen. 

Een gratis shuttle brengt je in 7 minuten naar Amsterdam Airport en komt je ook terug ophalen bij terugkomst. Voor de transfer zijn er ook kinderzitjes verkrijgbaar. 

Bij ShuttleParkerenSchiphol, betaal je €42,50/week voor je parkeerplaats. 

Adres: Rijnlanderweg 1050, 2132 MP, Hoofddorp 
Openingsuren: doorlopend geopend 


The Valet Guys

Bij The Valet Guys wordt alles voor jou geregeld. Het familiebedrijf beschikt over een binnen- en buitenparking. In beide gevallen zijn de terreinen volledig afgesloten en beveiligd met bewakingscamera’s. Het personeel is daarnaast ook dag en nacht aanwezig. 

Wanneer je kiest voor de diensten van The Valet Guys, maak je gebruik van hun valet service. Hierbij rijd je zelf naar de luchthaven van Schiphol en geef je je autosleutels af aan één van de medewerkers. 

De valet service met een parkeerplaats op de buitenparking, kost €54,00/week
Voor een plek op de binnenparking, betaal je €64,00/week

Adres: Anderlechtbaan 250, 1066 HL, Amsterdam 
Openingsuren: doorlopend geopend 

lang parkeren schiphol

Total Care Parking

Parkeren bij Total Care Parking staat garant voor luxe parkeren. Het parkeerterrein bevindt zich vlak naast de A4. Je wagen laat je in goede handen achter dankzij de veiligheidsmaatregelen op de parkings van Total Care. Daarnaast kan je je auto ook laten wassen wanneer jij op vakantie bent. 

Wanneer je auto veilig geparkeerd staat, brengt een shuttlebus je in 10 minuten naar de luchthaven van Schiphol. Na je vakantie haalt de shuttle je weer op. 

Voor een parkeerplaats op de buitenparking, betaal je €40,00/week
Een plaats binnen, kost je €55,00/week

Adres: Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen 
Openingsuren: doorlopend geopend 


Valet Parking Service

Wanneer je je auto parkeert bij Valet Parking Service, ben je zeker van een veilige plek. De parkeeraanbieder beschikt zowel over een binnen- als buitenparking. Beide terreinen zijn volledig afgesloten en beveiligd door bewakingscamera’s. 

Dankzij de valet service van de uitbaters, hoef je geen shuttle te nemen naar de luchthaven. Je geeft je autosleutels gewoon af aan één van de medewerkers in de vertrekhal en zij parkeren je auto veilig op de parking. Bij je terugkomst staat je wagen gewoon klaar aan het vliegveld. 

Bij Valet Parking Service, betaal je €57,99/week voor een plaats op de buitenparking. 
Voor de binnenparking, betaal je €67,99/week

Adres: Venneperweg 873B, 2151 MB, Nieuw Vennep 
Openingsuren: doorlopend geopend 

valet parkeren Schiphol luchthaven

ValetShiphol

Bij ValetSchiphol laat je je auto veilig parkeren op één van de terreinen. Je kan kiezen tussen een parkeergarage of een omheinde buitenparking. In beide gevallen ben je zeker dat je wagen veilig staat dankzij de camerabewaking. Daarnaast inspecteert het personeel regelmatig de wagens. 

Een transfer is dankzij de valet service niet nodig. Je geeft je auto af aan Schiphol Airport en bij je terugkomst staat je wagen gewoon weer klaar. ValetSchiphol biedt naast de valet service ook een autowasbeurt aan tijdens je vakantie. 

Valet parkeren met een plaats op de buitenparking, kost €96,00/week
Voor een plek op de binnenparking, betaal je €103,00/week

Adres: Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen 
Openinsguren: doorlopend geopend 


Budget Shuttle

Goedkoop parkeren nabij Schiphol kan bij Budget Schiphol. Je auto staat bovendien op een bewaakt parkeerterrein. Er is ook dag en nacht personeel aanwezig om je wagen in de gaten te houden. 

Bij Budget Shuttle brengt een shuttle je in 12 minuten naar de luchthaven van Amsterdam. Bij je terugkomst, moet je contact opnemen met de parkeeraanbieder om je terug op te pikken aan het vliegveld. 

Voor een parkeerplaats op de parking van Budget Shuttle, betaal je slechts €33,50/week

Adres: De Loetenweg 7, 1187 WB, Amstelveen 
Openingsuren: doorlopend geopend 

luchthaven amsterdam parkeren

TopParking

Je auto veilig en lang parkeren kan bij TopParking. Op het parkeerterrein is 24/24 een bewaker aanwezig die een oogje in het zeil houdt. Bij het parkeren geef je je autosleutels af aan één van de medewerkers. Naast een veilige parkeerplaats, biedt TopParking ook een autowasservice en een elektrisch oplaadpunt aan. 

Er is een shuttledienst aanwezig die je gratis van het parkeerterrein naar de luchthaven brengt. Deze rit duurt zo’n 10 minuten. 

Parkeren bij TopParking, kost je €90,00/week

Adres: Kruisweg 583, 2132 NA, Hoofddorp 
Openingsuren: doorlopend geopend 


The StarShip Parking

The StarShip Parking biedt je auto een veilige plek tijdens je vakantie. Het terrein is volledig afgesloten en wordt beveiligd met bewakingscamera’s. Je wagen is daarnaast ook verzekerd tegen eventuele schade. 

Parkeren bij The StarShip Parking staat gelijk aan valet parkeren. Hierbij wordt je wagen aan de luchthaven opgehaald en staat deze ook terug klaar bij je terugkomst. 

Gebruikmaken van deze valet service bij Schiphol, kost je €85,00/week

Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol 
Openingsuren: doorlopend geopend 

Amsterdam luchthaven parking

OnTime Parking

OnTime Parking is de oplossing wanneer je weinig tijd hebt om te parkeren. De parkeeraanbieder werkt met een valet service waarbij één van de medewerkers jouw auto ophaalt aan de luchthaven van Schiphol. Ze parkeren veilig de auto voor jou op één van de terreinen. 
Daarnaast garandeert de uitbater de veiligheid van je wagen gedurende je vakantie. Zo wordt het parkeerterrein beveiligd door bewakingscamera’s en -personeel. Je voertuig wordt ook geïnspecteerd wanneer je je autosleutels afgeeft. 

Parkeren bij OnTime Parking kan al vanaf €90,00/week

Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol 
Openingsuren: doorlopend geopend 


Budget Valet

Bij Budget Valet kan je je wagen goedkoop parkeren nabij Schiphol én maak je gebruik van de valet service. De lage prijs doet geen tekort aan de service die je krijgt bij de parkeeraanbieder. Zo staat je wagen ook veilig geparkeerd wanneer jij op vakantie bent. 

Dankzij de valet service, heb je geen shuttledienst nodig om op de luchthaven te geraken. Wel biedt Budget Valet een autowasbeurt en een elektrisch oplaadpunt aan. 

Je kan hier voor €63,99/week een parkeerplaats verkrijgen. 

Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol 
Openingsuren: doorlopend geopend 

Amsterdam luchthaven parkeren

All-In Parking Schiphol

Ben je op zoek naar een all-in parking? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je auto staat veilig geparkeerd in een bewaakte parkeergarage met camerabeveiliging. Daarnaast is er ook 24/24 personeel aanwezig om een oogje in het zeil te houden. 

Bij All-In Parking Schiphol ben je ook altijd verzekerd van vervoer van en naar de luchthaven. Zelfs wanneer er vertraging is, houdt men hier rekening mee. De rit naar de luchthaven duurt 10 minuten. 

Je auto hier een week parkeren, kost je €60,50. 

Adres: Veenderveld 10E, 2371 TV, Roelofarendsveen 
Openingsuren: doorlopend geopend 


Amsterdam Airport Parkeren

Amsterdam Airport Parkeren is een betrouwbare en veilige parking met valetservice. Je wagen staat op een volledig bewaakt en omheind terrein. Er is steeds personeel aanwezig die de veiligheid van je auto garandeert. 

Dankzij het valet parkeren, vertrek je zorgeloos op reis zonder dat je je auto nog zelf moet parkeren. Bij je terugkomst zet één van de medewerkers je wagen klaar aan de luchthaven zodat je makkelijk en snel naar huis kan vertrekken. 

Je kan je auto hier al parkeren vanaf €77,00/week

Adres: Venneperweg 873, 2152 MB, Nieuw-Vennep 
Openingsuren: doorlopend geopend 

goedkoop parkeren bij luchthaven amsterdam

Cheap Parking

Bij Cheap Parking parkeer je je auto dichtbij de luchthaven op een beveiligde parking. Het terrein wordt dag en nacht bewaakt en beveiligd door camera’s en bewakingspersoneel. Je wagen is ook verzekerd tegen eventuele schade. 

Wanneer je je wagen wilt parkeren bij Cheap Parking, kan je kiezen tussen valet en shuttle parkeren. Bij valet parkeren rijd je zelf naar de luchthaven van Amsterdam en parkeert één van onze medewerkers je wagen op het parkeerterrein. Bij shuttle parkeren, parkeer je je wagen zelf en brengt een shuttle je in 3 minuten naar Schiphol Airport. 

Voor het shuttle parkeren, betaal je €55,00/week
Voor de valet service, betaal je €85,00/week

Adres: Kruisweg 415, 1437 CJ, Rozenburg NH 
Openingsuren: doorlopend geopend 


Quick Parking

Bij Quick Parking kan je zowel lang als kort parkeren bij Schiphol. Je parkeert je auto op een volledig afgesloten terrein dat 24/7 beveiligd is. Je autosleutels neem je bovendien gewoon mee op reis. 

Het parkeerterrein biedt ook een gratis shuttle aan dat je in 10 minuten naar de luchthaven brengt. Je kan van deze service opnieuw gebruikmaken wanneer je terugkomt. 

Je kan hier een parkeerplaats op Schiphol reserveren vanaf €47,50/week

Adres: Kruisweg 381, 1437 CH Rozenburg, Nederland 
Openingsuren: doorlopend geopend 

schiphol luchthaven parkeren

Royal Parking

Royal Parking maakt parkeren bij Amsterdam Airport snel en makkelijk. Je auto staat geparkeerd op een beveiligde, overdekte en afgesloten parkeerterrein. Daarnaast ben je ook nog eens extra verzekerd tegen eventuele schade terwijl je op vakantie bent. 

Je auto wordt via de valet dienst voor jou geparkeerd. Eén van de medewerkers neemt je autosleutels in ontvangst aan de vertrekhal waardoor jij gewoon onmiddellijk kunt inchecken. Bij je terugkomst staat je auto klaar. Naast deze service kan je ook kiezen voor een autowasbeurt terwijl jij geniet van de rust. 

Je kan parkeren bij Royal Parking vanaf €80,00/week

Adres: Tupolevlaan 40, 1119 NZ, Schiphol-Rijk 
Openingsuren: doorlopend geopend 


ParkFly

Bij ParkFly parkeer je je wagen op een afgesloten en bewaakt terrein. De parkings zijn voorzien van camerabewaking en er is dag en nacht personeel aanwezig die een oogje in het zeil houdt. Je autosleutels worden bovendien ook veilig bewaard. 

Via ParkFly maak je gebruik van de comfortabele valet service. Terwijl jij incheckt, parkeert één van de medewerkers je wagen op de parking in Aalsmeer. Wanneer je terugkomt van vakantie, staat je auto ook weer klaar aan de vertrekhal van de luchthaven. 

Goedkoop parkeren bij Schiphol kan hier al vanaf €47,50/week

Adres: Aalsmeerderweg 191, 1432 CL, Aalsmeer 
Openingsuren: doorlopend geopend 

goedkoop parkeren Amsterdam airport

Alternatieve reismogelijkheden naar de luchthaven van Schiphol

Het krioelt van de parkings rondom de luchthaven van Amsterdam, maar als je van heel ver komt is een lange autorit niet altijd heel aangenaam. Hieronder vind je alvast enkele alternatieve opties om naar Schiphol Airport te reizen: 

Met de trein

Schiphol Airport is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer je met de trein naar de luchthaven van Amsterdam reist, kom je onder het vliegveld terecht. Vanuit Nederland kan je praktisch vanuit alle steden een rechtstreekse trein nemen naar Schiphol. 

Maar niet alleen Nederlanders reizen via Amsterdam naar hun vakantiebestemming. Ook vanuit België, Duitsland en Frankrijk komen er reizigers aan. Als je vanuit België, Frankrijk of Duitsland naar Amsterdam Airport wilt reizen, kan je gemakkelijk de Thalys, InterCity of ICE nemen. 

Via B-Europe kan je eenvoudig en snel je route naar Schiphol Airport berekenen en je tickets aankopen.

Pendelbus

Vanuit verschillende steden kan je ook een shuttlebus naar Schiphol nemen. Zo’n shuttle is ook een goedkoper alternatief dan de trein. Hierbij kies je een opstapplaats en hoef je niet veel te sleuren met je bagage. Zowel vanuit België, als Nederland, Frankrijk en Duitsland vertrekken er elke dag verschillende bussen naar de luchthaven. De reistijd is afhankelijk van je vertrekplaats. 

Je moet wel op voorhand een busticket kopen voor zulke pendelbussen. Shuttlebussen zetten je ook af voor de vertrekhal van de luchthaven. Via Flixbus kan je bustickets van verschillende pendelbussen terugvinden. Zo kan je al vanaf €11 vanuit Brussel naar Schiphol reizen.

Met de taxi

Een taxi naar de luchthaven is een comfortabele oplossing, wanneer je liever niet met het openbaar vervoer reist. Afhankelijk van waar je precies vertrekt, kan de prijs van een taxirit naar Amsterdam Airport erg duur uitvallen, zeker wanneer je vanuit het buitenland vertrekt. Vergelijk dus best even op voorhand de prijzen van de taxi’s via Taxi2Airport.

luchthaven Schiphol taxi

Park Sleep en Fly Schiphol

Wanneer je ver van de luchthaven van Amsterdam woont of een vroege vlucht hebt, is een Park, Sleep & Fly arrangement een goed idee. Hierbij logeer je de dag voor je vlucht in een hotel in de buurt van Schiphol. Bij de meeste accomodaties kan je ook je auto gratis parkeren op het hotelterrein. 

In de buurt van Schiphol Airport zijn er heel wat hotels met Park, Sleep & Fly arrangementen. Via booking.com of agoda.com kan je eenvoudig een kamer boeken. Hieronder vind je alvast een kleine selectie aan hotels nabij het vliegveld: 

Mercure Hotel Schiphol Terminal

Wanneer je logeert in het Mercure Hotel, slaap je letterlijk op Schiphol Airport. Het hotel bevindt zich in Lounge 3 rechtover de KLM Crown Lounge. Je kan hier enkel logeren wanneer je een geldig vliegticket hebt. 

Het hotel heeft een roomservice waarvan je dag en nacht gebruik kunt maken. Ideaal voor wanneer je een vroege vlucht hebt. Daarnaast is er geen shuttle aanwezig, omdat je in de luchthaven zelf overnacht. 

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.com of Booking.com

mercure hotel schiphol terminal park sleep fly
© Mercure Hotel Schiphol Terminal

Sheraton Amsterdam Airport Schiphol

Bij je overnachting in het Sheraton Hotel heb je onmiddellijk toegang tot de luchthaven van Amsterdam. Bovendien kan je je wagen achterlaten op de parking van het hotel wanneer je op vakantie vertrekt. Hier hangt wel een prijskaartje van €48,00/dag aan vast. 

Op aanvraag kan je in het Sheraton ook genieten van een vroeg ontbijt, wanneer je één van de eerste vluchten moet nemen. Het hotel biedt overigens geen shuttle naar de luchthaven aan, omdat je het vliegveld gewoon zo binnen loopt. 

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.com of Booking.com

Sheraton Amsterdam Airport Schiphol Park Sleep Fly
© Sheraton Amsterdam Airport Schiphol

YOTELAIR Amsterdam Schiphol Transit Hotel

Het YOTELAIR hotel bevindt zich ook in de gebouwen van de luchthaven van Schiphol, namelijk in Lounge 2. Je kan hier enkel overnachten wanneer je bent ingecheckt in de luchthaven. Wanneer je hier logeert, waan je je in een echte privéjet. 

Je kan tijdens je verblijf in het YOTELAIR Amsterdam Schiphol Transit dag en nacht wat bestellen om te eten en te drinken. Zo kan je bij een vroege vlucht eerst nog genieten van een lekker hotelontbijt. 

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.com of Booking.com

Yotelair Amsterdam Schiphol transit hotel park sleep fly
© YOTELAIR Amsterdam Schiphol

Naast deze hotels, zijn er ook nog tal van andere accommodaties die zich niet in de luchthaven zelf bevinden. Voor je een hotelkamer gaat reserveren, kan je dus het best rekening houden met de volgende tips:

  • Wat is de afstand naar de luchthaven?;
  • Kan je je auto achterlaten aan het hotel en zijn hier kosten aan verbonden?;
  • Is er een vroeg ontbijt mogelijk?;
  • Is er een transfer van en naar de luchthaven?

Zoals je leest zijn er heel wat parkeeraanbieders rondom de luchthaven van Amsterdam. Omdat de luchthaven één van de grootste van Europa is, kan je best (ruim) op voorhand een parkeerplaats op Schiphol reserveren. Als je zelf niet in Nederland woont, kan je ook best even kijken naar de mogelijkheden van Park, Sleep & Fly nabij Schiphol. Fijne vakantie!