goedkope vliegtickets barcelona
Interessant? Geef je ons 5 sterren?

Iedereen wil er soms even tussenuit. Toch?! Een citytripje naar Barcelona is de perfecte vakantiebestemming voor heel wat Belgen. Er is veel te doen en te zien, de temperatuur is er aangenaam, het eten is lekker en het is niet zo ver vliegen!
Het enige wat je nog kan tegenhouden zijn veel te dure vliegtickets naar Barcelona… Of niet?
Wij doen uit de doeken hoe je gegarandeerde de goedkoopste vliegtickets naar Barcelona kan boeken!

goedkope vliegtickets barcelona

Zo boek je de goedkoopste vliegtickets:

Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel websites die je naar vliegtickets laten zoeken op het wereldwijde web. Maar uit onze eigen ervaring kunnen we zeggen dat er eentje toch echt met kop en schouders bovenuit steekt…
Met SkyScanner heb je immers een bepaalde functionaliteit die andere zoekrobots niet hebben. En daardoor kan je altijd de laagste prijs vinden; Ja, ook voor vliegtickets naar Barcelona!

Hoe ga je te werk?

Ga naar SkyScanner.net en zoek naar vluchten naar Barcelona.
In plaats van een datum in te vullen bij ‘vertrek’ en ’terug’ klik je op ‘de hele maand’. Vervolgens druk je op ‘de goedkoopste maand’ en dan kan je beginnen met zoeken.

goedkope vliegtickets barcelona skyscanner

Eens alle prijzen zijn geladen, zie je een kalender terug. Per dag zie je nu de goedkoopste vliegtickets naar Barcelona verschijnen. Voor een beter overzicht te krijgen, kan je ook op de ‘grafiek’ functie drukken. Daar zie je een staafdiagram waarop je de hoogste en laagste prijzen kan zien.

goedkope vliegtickets barcelona skyscanner

Ongelooflijk toch? €20 voor een enkele vlucht naar Barcelona, terwijl dat twee weken eerder €111 was! Bekijk actuele vluchten op SkyScanner.net!

Extra tips om goedkope vliegtickets te kunnen boeken

Wees flexibel

Indien je graag heel wat geld wilt besparen op vluchten moet je natuurlijk wel ietwat flexibel zijn met je data. Want zoals je ziet op bovenstaande screenshot gaat één dag verschil soms gepaard met een enorm prijsverschil…

Boek op voorhand

Last-minute boeken kan zeker, maar probeer toch ten laatste een week op voorhand je vlucht vast te leggen.
Hoe later je je vlucht naar Barcelona boekt, hoe duurder de prijzen zullen worden.

Kijk naar nabije luchthavens

De internationale luchthaven van Barcelona is uiteraard het dichtst bij Barcelona zelf, maar wist je dat ook Girona en Reus niet zo ver van Barcelona liggen?
En ook vanuit België kan je vluchten naar Barcelona boeken uit twee luchthavens: Charleroi en Brussel.
Speel een beetje met de luchthavens om zo de goedkoopste tickets te boeken voor jouw citytrip naar Barcelona.

goedkoopste vliegtickets barcelona