eSIM verenigd Koninkrijk
Interessant? Geef je ons 5 sterren?

Reizen naar het Verenigd Koninkrijk is een geweldige ervaring, maar het kan soms lastig zijn om altijd online te blijven. Gelukkig bieden eSIM’s in het buitenland een handige oplossing voor reizigers. Met een eSIM-kaart kunt u gemakkelijk en direct verbinding maken met het mobiele netwerk, zonder gedoe met fysieke SIM-kaarten. In dit artikel zullen we de beste eSIM-kaarten bespreken voor reizen naar het Verenigd Koninkrijk in 2024.

Wat is een eSIM-kaart?

Een eSIM-kaart is een geïntegreerde SIM-kaart die is ingebouwd in uw apparaat. In plaats van een fysieke SIM-kaart te plaatsen, downloadt u de gegevens van uw mobiele provider rechtstreeks naar uw apparaat. Hierdoor kunt u gemakkelijk wisselen tussen verschillende mobiele netwerken zonder van SIM-kaart te hoeven veranderen.

eSIM UK

De opkomst van eSIM-technologie heeft de manier waarop we onze mobiele apparaten gebruiken en beheren aanzienlijk veranderd. Met een eSIM-kaart hoeft u niet langer een fysieke SIM-kaart te verwisselen of te wachten op een nieuwe SIM-kaart als u van mobiele provider wilt veranderen. In plaats daarvan kunt u eenvoudig de benodigde gegevens downloaden en uw apparaat configureren om verbinding te maken met het gewenste mobiele netwerk.

Handig voor reizigers

Een eSIM-kaart biedt meer gemak voor reizigers. In plaats van meerdere fysieke SIM-kaarten mee te nemen en te wisselen tussen verschillende netwerken tijdens het reizen, kunt u eenvoudig de benodigde gegevens downloaden en uw apparaat configureren om verbinding te maken met lokale mobiele netwerken. Dat bespaart u heel veel tijd!

De beste eSIM-kaarten voor het Verenigd Koninkrijk

Als het gaat om het kiezen van de beste eSIM-kaart voor uw reis naar het Verenigd Koninkrijk, zijn er enkele geweldige opties om te overwegen. Hier zijn twee populaire keuzes:

eSIM Engeland verenigd koninkrijk

Airalo

Airalo is een eSIM-provider die wereldwijde connectiviteit biedt. Met hun eSIM voor het Verenigd Koninkrijk kunt u gemakkelijk verbinding maken met een goed, snel mobiel netwerk in het Verenigd Koninkrijk en genieten van betrouwbare internettoegang.

Ze bieden verschillende datapakketten aan, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw behoeften past.

 • 1 GB: $5 en 7 dagen gelding
 • 2 GB: $7,5 en 15 dagen geldig
 • 3 GB: $10 en 30 dagen geldig
 • 5 GB: $15 en 30 dagen geldig
 • 10 GB: $22,5 en 30 dagen geldig
 • 20 GB: $36 en 30 dagen geldig

Met Airalo kunt u ook profiteren van handige functies zoals het delen van data met andere apparaten (mobiele hotspot) en het beheren van uw datapakketten via een gebruiksvriendelijke app. U krijgt ook op tijd een melding wanneer uw mobiele data bijna op is.
Dit maakt het gebruik van hun eSIM-kaart nog eenvoudiger en handiger.

HolaFly

HolaFly is een andere geweldige optie voor eSIM-kaarten voor het Verenigd Koninkrijk. Ze bieden alleen onbeperkte datapakketten aan en garanderen daardoor snelle en betrouwbare mobiele verbindingen tijdens uw reis. Het voordeel hiervan is dat u deze ook kunt gebruiken als mobiele hotspot en kunt delen met andere reizigers.

Dit zijn enkele van hun pakketten:

 • 1 dag onbeperkt mobiele data: €6
 • 2 dagen onbeperkt mobiele data: €9
 • 3 dagen onbeperkt mobiele data: €12
 • 4 dagen onbeperkt mobiele data: €15
 • 5 dagen onbeperkt mobiele data: €19
 • 6 dagen onbeperkt mobiele data: €23
 • 7 dagen onbeperkt mobiele data: €27
 • 14 dagen onbeperkt mobiele data: €44
 • 30 dagen onbeperkt mobiele data: €69

Op al deze prijzen kun je een korting van 5% krijgen met deze kortingscode: 5%OFF.

Wat HolaFly onderscheidt, is hun uitstekende klantenservice. Ze staan altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen of problemen die u kunt tegenkomen tijdens uw reis. Met hun deskundige ondersteuning kunt u er zeker van zijn dat u een probleemloze ervaring zult hebben met hun eSIM-kaart.

Bovendien biedt HolaFly ook extra diensten aan, zoals het huren van een mobiele hotspot. Dit kan handig zijn als u meerdere apparaten wilt verbinden met uw eSIM-kaart of als u een groep reizigers bent die samenwerken. Met de mobiele hotspot kunt u gemakkelijk en veilig verbinding maken met het internet, waar u ook bent in het Verenigd Koninkrijk.

Andere eSIM aanbieders in het Verenigd Koninkrijk

Kijk ook eens naar de eSIM kaartjes die Bol.com verkoopt, of die op GetYourGuide worden aangeboden. Mogelijk zit daar ook een goede optie tussen.

Wat is de goedkoopste eSIM in het Verenigd Koninkrijk?

Airalo en HolaFly bieden beide concurrerende prijzen en datapakketten aan die passen bij verschillende budgetten.

Omdat AirAlo niet automatisch onbeperkte datapakketten aanbiedt, zijn zij de goedkoopste. Op dit moment kunt u bij hen één GB kopen voor €5.

Voordelen van een eSIM in het VK

Het gebruik van een eSIM-kaart in het Verenigd Koninkrijk heeft verschillende voordelen. Ten eerste kunt u direct verbinding maken met het mobiele netwerk zonder een fysieke SIM-kaart te hoeven plaatsen. Dit bespaart tijd en gedoe. Bovendien bieden eSIM-kaarten vaak snelle en betrouwbare internettoegang, zodat u altijd online kunt blijven tijdens uw reis.

Een ander voordeel van het gebruik van een eSIM-kaart in het VK is de flexibiliteit die het biedt. Met een eSIM kunt u gemakkelijk van provider wisselen zonder een nieuwe fysieke SIM-kaart te hoeven kopen. Dit kan handig zijn als u niet tevreden bent met de diensten van uw huidige provider of als u een betere deal vindt bij een andere aanbieder.

Bovendien bieden eSIM-kaarten vaak extra functies en diensten die niet beschikbaar zijn bij traditionele SIM-kaarten. Sommige eSIM-kaarten bieden bijvoorbeeld gratis toegang tot bepaalde apps of streamingdiensten, waardoor u kunt genieten van uw favoriete inhoud zonder extra kosten. Daarnaast kunnen eSIM-kaarten ook worden gebruikt voor contactloze betalingen, waardoor u gemakkelijk en veilig kunt winkelen zonder uw portemonnee tevoorschijn te hoeven halen.

Daarnaast is het gebruik van een eSIM-kaart in het VK ook milieuvriendelijker. Omdat eSIM-kaarten geen fysieke plastic kaarten vereisen, wordt er minder afval geproduceerd. Dit draagt bij aan het verminderen van de ecologische impact van de telecommunicatie-industrie.

Tot slot bieden eSIM-kaarten in het VK vaak een hogere mate van beveiliging. Omdat eSIM-kaarten zijn ingebouwd in de apparaten zelf, zijn ze moeilijker te verwijderen of te kopiëren. Dit vermindert het risico op fraude of identiteitsdiefstal, waardoor uw persoonlijke gegevens beter beschermd zijn.

Waar een eSIM kopen in het Verenigd Koninkrijk?

Als u op zoek bent naar een eSIM-kaart in het Verenigd Koninkrijk, zijn er verschillende plaatsen waar u ze kunt kopen.

eSIM buitenland Verenigd Koninkrijk

Bij aankomst in het VK: waar kunt u eSIM-kaartjes vinden?

Bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk kunt u eSIM-kaarten vinden bij verschillende luchthavens, treinstations en winkelcentra. Er zijn vaak speciale winkels die eSIM-kaarten aanbieden en u kunnen helpen bij het installeren en activeren ervan.

Weet wel dat dit niet overal beschikbaar is en dat de meesten u dus een normale, fysieke SIM zullen aabieden.

Makkelijker: online

Een gemakkelijkere optie is om een eSIM-kaart online te kopen. Verschillende providers bieden eSIM-kaarten aan die u kunt bestellen en rechtstreeks naar uw apparaat kunt downloaden.

Dit is een handige optie als u het gedoe van fysiek winkelen wilt vermijden en onmiddellijk internet wilt hebben wanneer u aankomt.
Als u uw eSIM al op voorhand activeert, dan zal uw mobiele eSIM provider meteen werken vanaf het moment dat u in het Verenigd Koninkrijk aankomt.

Wanneer aankopen en activeren?

Het is het beste om uw eSIM-kaart voorafgaand aan uw reis naar het Verenigd Koninkrijk aan te schaffen en te activeren. U hebt namelijk een stabiele Wi-FI verbinding nodig om de kaart te activeren.

Hoe activeert u een eSIM: stap voor stap

Het activeren van een eSIM-kaart is een eenvoudig proces. Volg deze stappen:

 1. Controleer of uw apparaat eSIM-compatibel is.
 2. Kies een eSIM-provider en koop een datapakket dat aan uw behoeften voldoet.
 3. Volg de instructies van de provider om de eSIM-kaart te downloaden en te activeren. Meestal gebeurt dit met een makkelijke QR-code.
 4. Stel uw eSIM-kaart in als uw standaard of reis mobiele verbinding.
 5. Aangekomen in het Verenigd Koninkrijk? Zet de roaming van uw eSIM aan en u kunt meteen genieten van u mobiele data. Vergeet tegelijkertijd ook niet om uw roaming van uw traditionele simkaart uit te zetten.

Belangrijk om te weten vooraleer u een eSIM koopt voor het Verenigd Koninkrijk

Voordat u een eSIM-kaart koopt voor uw reis naar het Verenigd Koninkrijk, zijn er enkele belangrijke zaken om te overwegen:

 • Zorg ervoor dat uw apparaat compatibel is met eSIM-kaarten.
 • Controleer de dekkingsgebieden en snelheden die worden aangeboden door de eSIM-provider.
 • Vergelijk prijzen en datapakketten om de beste optie te vinden die aan uw behoeften voldoet.
 • Zorg ervoor dat u de eSIM-kaart voorafgaand aan uw reis aanschaft en activeert om problemen te voorkomen. Zo kunt u meteen online bij aankomst!

Met een eSIM-kaart in het Verenigd Koninkrijk kunt u vol vertrouwen genieten van uw tijd in dit prachtige land. Blijf online, deel uw ervaringen en zoek real-time reisinfo op als dat nodig is!